Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteADD-350 Elektronski stetoskop

Elektronski stetoskop za primjenu kod održavanja strojeva.
2.137,50 kn
Cijena bez PDV-a: 1.710,00 kn
Iznos PDV-a 427,50 kn
Opis

Elektronski stetoskop ADD-350

Stetoskop se napaja iz baterije i vrlo je praktičan. Stetoskop se koristi za preslušavanje šumova na strojevima, npr. na ležajevima, ventilatorima, pumpama.... Tako je stetoskop optimalan alat za nadgledanje šunoma i vibracija u tvornicama za prepoznavanje izvora greški koje bi dovele do prekida rad sustava i postrojenja ako se ne otkriju i preventivno ne otklone.
Kućište stetoskopa se sastoji od ABS-sintetike, pri čemu su ugodno rukovanje i praktičnost na prvom mjestu. Uređaj koristi piezo-pretvarač koji otkriva i najmanje šumove. Velika tipka služi za kontrolu glasnoće u 3 koraka. Odabrana glasnoća se prikazuje pomoću tri LED-diode. Slušalice stetoskopa su opremljene sa podesivim štitnicima za uši i kabelom od 2 m. 

• Optimalan za održavanje i nadzor (za točno lokaliziranje
oštećenja na ležajevima, strojevima i postrojenjima)
• Prigušene slušalice, štite od pozadinskih šumova
• Jednostavno rukovanje
• Kontinuirana kontrola glasnoće
• ABS-sintetičko kućište
• uklj. dva šiljka sa navojima (70 + 290 mm)

Opseg isporuke:
1 x Stetoskop ADD-350, 1 x Slušalice, 1 x 70 mm senzor, 1 x 290 mm senzor, 4 x baterije, 1 x kovčeg, uputstvo za uporabu.


Specifikacije

Raspon frekvencije

 100 Hz...10 kHz

Jakost zvuka u slušalicama

Podesiva

Napajanje

 1 x 9 V blok baterija

Kućište

 ABS sintetika

Radna temperatura

 0...55 °C

Dimenzije uređaja

 206 x 50 x 32 mm

Dimenzije sonde

 1 x 290 mm ; 1 x 70 mm (duljina)

Download

PDF datoteka nije dostupna.

 

Partneri  BiH  Srpski  

 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.