Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteKošarica

Dostaviti
Za dostavu koristiti istu adresu kao i za račun
Dodaj/uredi adresu dostave
Ime Kat.broj Cijena: Količina PDV Popust Ukupno
 
Ukupna cijena proizvoda

Selected shipment

Nije odabrana metoda dostave

Molimo da odaberete način dostave koji vam odgovara:


 
Ukupno:
0,00 kn
0,00 kn
Napomene i posebni zahtijevi
Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Opći uvjeti poslovanja

Naš cilj je da su svi naši kupci zadovoljni. Zato se stavljamo u potpunosti njima na raspolaganje želeći saslušati sve njihove nedoumice, savjete ili sugestije, spremni im uvijek ponuditi najbolju uslugu. Možete nas kontaktirati telefonom, običnom poštom, faksom ili e-mailom na našoj stranici za kontakte.

Uvjeti prodaje
Prodajemo isključivo pod uvjetima čije smo najvažnije točke saželi u nastavku. Za ostale uvjete koje naručitelj bude zahtjevao potrebna je naša pismena suglasnost. Naši uvjeti prodaje služe za sve buduće transakcije s klijentom. Kada naručitelj izvrši predbilježbu (rezervaciju) (pismom, faksom, putem online trgovine, telefonom) ili ako dade svoju adresu elektronske pošte, automatski će dobiti periodičnu tehničku informaciju (od koje će moći odustati u bilo kojem trenutku)

Ponude
Naše su ponude bez obveze. Zadržavamo pravo preinake instrumenata i proizvoda radi tehničkog razvoja istih. Moraju se poštivati upute za uporabu instrumenata (naprava). Podaci navedeni u našoj dokumentaciji /internet trgovini služe radi opisa proizvoda. Oni ne predstavljaju zajamčena svojstva. Ti su podaci dati na temelju dokumentacije proizvođača, s pravom na grešku i preinaku.

Isporuka
Mnogi prozvodi otpremaju se obično u roku 10-15 radnih dana. Ovo su samo okvirne naznake, jer jedan dio naših proizvoda ovisi o naručivanju. Rokovi isporuke mogu biti i kraći. Oni ovise o našoj potvrdi rezervacije. Pod danima isporuke podrazumijevaju se radni dani s izuzetkom subote. Vrijeme otpreme (isporuke) računa se od časa kad je proizvod izašao iz skIadišta pa do konačnog časa isporuke.

Cijene i plaćanje
Kad od nas primite ponudu, ukoliko Vam ona odgovara, uplatite iznos s ponude, uklj. PDV utvrđen zakonom, prijevozni troškovi, ambalaža i osiguranje na navedeni broj žiro računa. Uplatu možete izvršiti putem virmana ili opće uplatnice. Ako u ponudi stoji da je plaćanje pouzećem tada se uplata vrši pri preuzimanju robe. Istaknute cijene su cijene za gotovinsko i virmansko plaćanje. Na minimalne količine ne zaračunavaju se druga terećenja (osim navedenih).

Transport i osiguranje
Nakon dostave robe koju ste zatražili (adresa, vlak, prijevoznik) izvršili smo naše ugovorne obveze, i rizik sada prelazi na vas, pa čak i sve ono što se tiče povrata. Nastanu li štete tijekom prijevoza, stupite u kontakt s nama.

Ambalaža
Ambalažu daje proizvođač ili PROBUS GRUPA. Troškovi ambalaže i reciklaže ove idu na teret kupca.

Ograničenje prava vlasništva
Nakon ispunjenja naših sadašnjih i budućih potraživanja iz komercijalnog odnosa, vlasništvo prelazi na vas. Vi ste ovlašteni mijenjati ili preinačiti proizvod, ali ne i u njegovoj daljnjoj prodaji.

Reklamacije
Očigledne greške moraju se priopćiti u roku od tjedan dana nakon prijema robe. Manje očite greške mogu se pismeno dojaviti u tjednu koji slijedi nakon otkrića istih, ali najkasnije 4 tjedna nakon prijema robe.

Garancija kvalitete / naknada štete
Naši elektronski i mehanički instrumenti imaju garanciju za ispravnost, kakvoću materijala i njegovu obradu, koja vrijedi 24 mjeseci od dostave. Dulja vremena garancije koja se javljaju u dokumentaciji/ online trgovini bit će ispoštovana. U slučaju da roba ima nedostatke (greške), otklonit ćemo grešku ili zamijeniti robu. Ako ne možemo riješiti problem ili nam je za to potrebno dulje vrijeme, kupac može potaknuti poništenje narudžbe i promjenu cijene proizvoda. Izuzetak kad se radi o potrošnim dijelovima (komponentama), kao što su to na primjer baterije za džepne svjetiljke.

Pravo vraćanja robe
Jamčimo pravo vraćanja robe unutar roka od 14 dana od dana dostave. Ako niste zadovoljni s artiklom, nazovite nas, pa ćemo stornirati račun i izvršiti povrat. Na vraćenoj robi ne smije biti znakova da je proizvod bio rabljen i on se mora nalaziti u svojoj originalnoj ambalaži. Rizik i prijevozni troškovi povrata robe idu na vaš teret. Ne postoji BILO KAKVA mogućnost povrata certifikata, jer su svi poslani na vaše ime.
Za povrat proizvoda uobičajena je slijedeća procedura: sa PROBUS GRUPOM morate kontaktirati telefonom ili putem kontaktnog obrasca koji se nalazi na web stranici, s naznakom da želite izvršiti povrat proizvoda te navesti:
¨ Broj narudžbe.
¨ Serijski broj proizvoda.
Po dobijanju priopćenja, nastavit ćemo postupak povrata naznačivši vam adresu na koju ćete poslati proizvod (izravni troškovi prijevoza i povrata idu na teret kupca).
Kada PROBUS GRUPA, dobije proizvod (koji mora biti popraćen originalnim računom), slijedi povrat cjelokupnog iznosa na isti način kao što bi bilo izvršeno plaćanje. U bilo kojem slučaju, pristat će se na povrat samo onih proizvoda kod kojih je originalna ambalaža očuvana neoštećenom, koji nisu oštećeni i koji nisu otpečaćeni.

Važeći zakon
Posjetom Web stranice PROBUS GRUPE ili narudžbom produkta mušterija prihvaća zakon o trgovini u zemlji isporučitelja.

Rješavanje sporova online
U slučaju potrebe za rješavanjem sporova, kupci se mogu obratiti i novoj platformi za potrošače i trgovce - Platforma za internetsko rješavanje sporova >>

Zaštita informatičkih podataka
U skladu sa sadašnjim uvjetima, podaci koji se odnose na osobe i poduzeća naših kupaca bit će čuvani i obrađivani u skladu sa zakonom o zaštiti podataka.

Linkovi na našoj WEB stranici
Aktiviranjem narudžbe prihvaćate naše opće uvjete poslovanja.

PROBUS GRUPA

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr