Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.Solarno zračenje

Uređaji za mjerenje UV-zračenja, osvjetljenja, EMF-magnetskih polja, zračenja sunca ili radioaktivnog zračenja naći ćete u našem online-shopu. Specijalno mjerači elektro-smoga, praktični mjerači solarnog zračenja i naravno luxometri nalaze svoju primjenu zbog sve većih štetnih utjecaja na okoliš. Koristite i Vi mjerače zračenja za pronalaženje opterećenja u vašoj neposrednoj okolini ili na radnom mjestu (n.pr. kroz transformatore, odašiljače, visokonaponske dalekovode, elektro-uređaje...). Ali i u industriji, istraživanju i razvoju se sve više koriste mjerači zračenja. Za mjerne uređaje na raspolaganju su pribor i ISO 900 certifikati. Naši suradnici će Vas rado savjetovati glede svih uređaja mjerne tehnike. Nazovite nas na: +385-(0)44/743 190 ili nam pošaljite e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.. Naši suradnici Vam stoje na raspolaganju za daljnje informacije i Vaša pitanja.

Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

Rezultati 1 - 4 od 4

Solarno zračenje

Mjerač solarnog zračenja TES-1333

TES-1333 mjerač sunčevog zračenja je optimalan uređaj za solarne inženjere, ...

Mjerač solarnog zračenja PRO-UVC-254

UVC – mjerač ultravioletnog zračenja za mjerenje UVC-zračenja, sa eksternim senzorom

4.233,11 kn
Cijena bez PDV-a:3.386,48 kn
Iznos PDV-a: 846,62 kn

Mjerač solarnog zračenja PRO-35UV

UVA - UVB - radiometar je uređaj za mjerenje ultraljubičastog zračenja. Uređaj mjeri ...

1.181,26 kn
Cijena bez PDV-a:945,00 kn
Iznos PDV-a: 236,26 kn

Combi tester za biljke EI-48-1000

Kombinirani vrtni uređaj za mjerenje svjetlosti te vlage i ph vrijednosti tla.

83,55 kn
Cijena bez PDV-a:66,84 kn
Iznos PDV-a: 16,71 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.