Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Kombinirani tester EI-48-1000

Kat.broj: EI-48-1000
Kombinirani vrtni uređaj za mjerenje svjetlosti te vlage i ph vrijednosti tla.
90,00 kn
Cijena bez PDV-a: 72,00 kn
Iznos PDV-a 18,00 kn
Opis

Combi tester za biljke EI-48-1000

Biljke traže dobro tlo, vlagu i svjetlost. Ovim kombiniranim instrumentom možete izjeriti dali vaše biljke imaju dovoljno vode, svjetlosti i da li je tlo pogodno za vašu vrstu biljke. Uređaj se jednostavno zabode u zemlju, te se pomoću preklopnika na uređaju izabere vrijednost koju želite mjeriti.

 

Mjerenje vlage tla – preklopnik na MOIST:
Zabodite obadvije sonde u tlo do ¾  dužine sondi. Uređaj se koristi za dubine do 35 cm. Na srednjoj skali možete očitati vrijednost vlage i usporediti sa optimalnim vrijednostima u tablici F.

 

Mjerenje svjetla – preklopnik na LIGHT:
Usmjerite uređaj sa fotoelektričnim senzorom direktno prema izvoru svjetla koji osvjetljava biljke. Očitajte vrijednost na gornjoj skali. Obadva broja u tablici L  znače minimalnu i maksimalnu jačinu svjetla za biljku.

 

Mjerenje kiselosti tla – preklopnik na PH:
Zabodite obadvije sonde u teško vlažno tlo. Nakon jedne minute možete očitati pH-vrijednost na donjoj skali. Veličina 8 znači alkalično tlo a 3,5 kiselo tlo. Za većinu biljaka optimalna vrijednosti leži u neutralnom području između 6,5 i 7 pH. Kiselom tlu trebamo dodati prirodno tlo dok alkaličnom tlu treba dodati treset. Upitajte vašeg vrtlara.

 

Održavanje: obrišite sonde nakon svake uporabe. Ne ostavljajte uređaj u tlu duže nego je potrebno. Ne stavljate ga u vodu. Uređaj ne koristi baterije.

 

Opseg Isporuke: EI-48-1000 uređaj te uputstvo za uporabu.

 

Download

Nije dostupno.

Partneri   BiH  Srpski 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.