Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteEndoskop PRO-EU1036

Za industriju, obrt, istraživanje i razvoj / za direktan priključak na PC ili Laptop / promjer (10,5 mm), dužina 930 mm / za inspekciju strojeva, cijevi, ... na terenu
- Vodootporno ABS-kućište.
- LED - svjetiljka omogućava uvid u tamne prostore i rupe.
- Savitljiv kabel omogućava pristup teško dostupnim mjestima (L = 930 mm). Kabel je moguće savijati i oblikovati.
- Prsten objektiva na gornjem rubu kućišta služi za podešavanje oštrine vidnog polja.
- Pogodan za video snimanje i izradu pojedinačnih slika.
- Napajanje via USB-sučelje.
9.093,75 kn
Cijena bez PDV-a: 7.275,00 kn
Iznos PDV-a 1.818,75 kn
Opis

Video-Endoskop PRO-EU1036

Vam omogućava, optički uvid u unutrašnjost strojeva i postrojenja... Ovaj Video-Endoskop je idealan alat za održavanje u industrijskim pogonima ili radionicama ili za analizu komponenata / elektronskih platina u laboratoriju. Velika prednost video-endoskopa je primjena sa laptopom, PDA ili PCom. Slika tj. video se prikazuje direktno na PC-monitoru tako da se može jednostavno dokumentirati ili obraditi. Provucite savitljivi kabel kroz jedan otvor u blizinu objekta kojega želite promatrati i pregledajte sve na monotoru. Zbog savitljivog kabela, male mase i vrhunske optike možete pomoću ovog video-endoskopa jednostavno i vrlo brzo pronaći oslabljena i problematična mjesta i poduzeti preventivne mjere bez rastavljanja strojeva. Prije svega dokumentacija u obliku slike ili video snimke omogućava promatranje prije-poslije. Primjer: prije preinake ili popravke u usporedbi sa stanjem nakon toga. Ovaj endoskop je prije svega zbog dužine savitljivog dijela i malog promjera od 10,5 mm nadasve raznoliko upotrebljiv. Olakšajte si i Vi svakodnevni rad i koristite endoskop PRO-EU1036 kod održavanja i nadzora Vaših pogonskih postrojenja i strojeva i uštedite vrijeme i novac za rastavljanje strojeva ili ga koristite u istraživanju i razvitku. Vodootporna leća i cijev mogu se slobodno koristiti i u tekućinama.

Opseg isporuke:
1 x Video-Endoskop PRO-EU1036, 1x software, 1 x USB-kabel, 1 x aluminijski kovčeg, upute

 

Specifikacije

Savitljiva dužina kabela

930 mm

Promjer kabla

10 mm

Rezolucija

352 x 288 pixela 704 x 576 Pixela (interpolirano)

Radius savitljivosti

140 mm

Dužina rukohvata

150 mm

Ukupna dužina

1080 mm

Ogledni kut

40 °

Optimalna udaljenost

Min.: 2 mm maks.: ovisno o osvjetljenosti okoline

Radna i skladišna temperatura

-10 ... +50 °C

Izvor svjetlosti

LED

Napajanje

preko USB-sučelja

Sučelje

USB

Masa uklj. torbica

450 g

Download

Za više informacija o proizvodu, pogledajte PDF opis.

Partneri   BiH  Srpski 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.