Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteDetektor plina GD-3000

Za zapaljive plinove (zemni plim, propan) i benzin-zrak-mješavine, u obliku debljeg penkala Gasspion je mikroprocessorski uređaj i očituje se alarmom kod detektiranja plina. Detektor na ovom uređaju je kalibriran na zapaljive plinove (metan, butan, propan, propen, etan, benzin ...) u zraku. Na uređaju se nalazi odvod statičkog punjenja.
375,00 kn
Cijena bez PDV-a: 300,00 kn
Iznos PDV-a 75,00 kn
Opis

Detektor plina GD-3000

Dojavljivač / detektor plina GD-3000 je uređaj džepnog formata i jednostavan za rukovanje.  GD-3000 detektira zapaljive plinove (metan, propan, ... i  mješavine benzin-zrak) i nudi optički alarm na LED-displayu, kao i audioalarm prodornim tonom. Gasspion je idealan dojavljivač za sve koji sporadično tragaju za curećim plinom (ispitivanje postrojenja pri obilasku pogona, testiranje motora i dovoda, ispitivanje plinskih vodova).


Opseg isporuke:

1 x Dojavljivač / detektor plina GD-3000, 2 x baterije, uputstvo

 

Specifikacije

Koraci detekcije

Zemni plin: 1000 ... 6500 ppm
  Propan: 500 ... 6500 ppm

Tip senzora

Katalitički senzor

Alarm

Prodorni   ton i LED-upozorenje

Napajanje

2 x AAA baterije (Micro-ćelije)

Potrošnja

DC 200 mA

Radni uvjeti

-10 ... +50 °C / 0 ... 95 % r.H.

Dimenzije

Ø21 x 180 mm

Masa

46    g

Download

Za više informacija o proizvodu, pogledajte PDF opis.

Partneri  BiH  Srpski  

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.