Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteInfracrveno grijanje / paneli

Infracrveno grijanje ne zagrijava zrak za razliku od klasičnog grijanja, već infracrvene zrake zagrijavaju tijela i predmete (zidove, podove, ormare), te tada predmeti otpuštaju ravnomjerno toplinu u prostor. Na taj način nema rasipanja energije, te se prostori zagrijavaju na pametniji i puno učinkovitiji način i objekti postižu termalnu ravnotežu. Na taj način prostor i tijela se brže zagrijavaju, te je utrošak energije puno manji. Infracrveno grijanje omogućuje korisniku uštedu do 80% u usporedbi sa drugim sustavima grijanja.
Infracrveno grijanje je najzdravije za organizam. Infracrvene zrake opuštaju mišiće, poboljšavaju cirkulaciju, opuštaju tijelo, poboljšavaju krvni tlak, pozitivno utječu na bolove u mišićima i kostima, te su idealne za dišne puteve (alergičare, asmatičare...). Infracrvene zrake uništavaju bakterije u zraku, te uništavaju opasnu plijesan u zidovima.
Budući da infracrvene zrake ne zagrijavaju i ne isušuju zrak, stvara se idealna klima za bebe i malu djecu, također se infracrveno grijanje se preporuča u bolnicama.

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr