Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteHibridne ploče

Hibridna ploča inovativni je sustav grijanja koji sjedinjuje prirodnu konvekciju zraka i infracrveni sustav električnog grijanja. Konvekcijske lamele, koje se nalaze unutar hibridne ploče, zagrijavaju zrak koji prolazi između njih pri čemu se uvodi prirodni postupak konvekcije putem površinskih temperatura. Tada se zagrijava hladni zrak koji ulazi iz donjeg dijela uz pomoć konvekcijskih komora koje se nalaze u gornjem i donjem dijelu tijela panela. Toplina se tada otpušta putem komore locirane na vrhu panela i ova cirkulacija direktno utječe na temperaturu okoliša i pogoduje podizanju sobne temperature. Prednja strana hibridne ploče isijava toplinu u okoliš putem IR (infracrvenog) mehanizma. Putem tamnog IR djelovanja, kao i nakon što su objekti nabijeni energijom, IR svjetlost počet će utjecati na temperaturu okoliša. Znači, dva odvojena grijača djeluju na način da napajaju istu površinu panela, ali korištenjem jednog izvora energije.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

 

Rezultati 1 - 3 od 3

Hibridni modeli

Hibridni infracrveni panel HIB 1000

Za površine do 20 kvadratnih metara.

2.198,75 kn
Cijena bez PDV-a: 1.759,00 kn
Iznos PDV-a: 439,75 kn

Hibridni infracrveni panel HIB 1400

Za površine do 30 kvadratnih metara.

2.469,88 kn
Cijena bez PDV-a: 1.975,90 kn
Iznos PDV-a: 493,98 kn

Hibridni infracrveni panel HIB 600

Za površine do 12 kvadratnih metara.

1.736,88 kn
Cijena bez PDV-a: 1.389,50 kn
Iznos PDV-a: 347,38 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.