Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteInfracrveni termometar FLASH PEN

Slika nije postavljena
- Beskontaktno mjerenje površinske temperature
- Vrijeme mjerenja od samo 1 sekunde
- Robusno metalno kućište sa kopčom
- Prema HACCP, idealno za hranu
- Svestrana upotreba za kućanstvo, zanatstvo, hobi
318,75 kn
Cijena bez PDV-a: 255,00 kn
Iznos PDV-a 63,75 kn
Opis
Pomoću "FLASH PEN" infracrvenog termometra možete brzo i lako izmjeriti temperaturu površina bez dodirivanja. Usmjerite ga prema cilju, pritisnite gumb, a rezultat ćete dobiti u nekoliko sekundi. Uređaj ima robusno metalno kućište i može stati u svaki džep.
Primjena infracrvenih termometara je višestruka i svestrana. Možete ga koristiti za upravljanje klimatizacijskim i grijaćim sustavima, za pronalaženje hladnih mostova i neispravnih releja ili za provjeru kočnog sustava u automobilu. U kućanstvu provjerite temperaturu dječje hrane, pića, vode za kupanje, masti za prženje, marmelade ili čokoladne mase.
Uređaj odgovara HACCP sustavu, a higijensko, beskontaktno određivanje temperature posebno je pogodno za profesionalnu upotrebu u prehrambenom sektoru.
Beskontaktno mjerenje - ovo je omogućeno dokazanom infracrvenom tehnologijom. Infracrveno zračenje koje svako tijelo emitira na temperaturi iznad apsolutne nule pretvara se u električni signal, procjenjuje ga procesor i zatim prikazuje na zaslonu.
 

Tehnički podaci

Opseg isporuke IC termometar, Metalni spremnok, Baterije, Upute
Mejrno područje -33...+220°C (-27,4...+428°F)
Kućište Metal
Napajanje Baterije
Baterije uključene da
Baterije 2 x 2 LR44
Dimenzije (L) 19 x (B) 87 x (H) 15 mm
Masa 36 g
Jedinica u kutiji: 1

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.