Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteTermovizijske kamere

Nudimo termovizijske kamere za profesionalce na terenu, sigurnost, nazdor i instalaciju uređaja. Termovizijske kamere unaprijeđuju poznavanje infracrvenog mjerenja. Modeli koje Vam nudimo manji su, praktičniji i lakši za rukovanje. Modeli iz PCE-TC serije uređaji su nove generacije termovizijskih kamera i nije Vam potrebno nikakvo predznanje kako bi ih koristili. Osim u industrijskom održavanju termovizijske kamere mogu koristiti i gragevinari i arhitekti. Njima možete nadgledati svu proizvodnu opremu, ali i cjelokupno električno napajanje. Ove kamere su beskontaktni uređaji sposobni za brzo i točno skeniranje i određivanje razdjeljivanja temperature čitavih površina elektičnih uređaja i opreme. Pomoću ovih uređaja najlakše i najbrže možete detektirati vlagu u zgradama i električne probleme poput gubitka energije. Termovizijske kamere pokazuju točan izvor problema kako bi inspektori što lakše i brže uočili problematična područja gdje dolazi do gubitka energije. Naše termovizijske kamere omiljene su među građevinskim stručnjacima za brzu, točnu i pouzdanu dijagnostiku svih građevinskih problema.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri   BiH  Srpski 

Rezultati 1 - 1 od 1

Termovizijske kamere

TC-1 Infracrvena kamera sa Micro-SD memorijom

IR termalna kamera, toplinska rezolucije 32 x 31, veliki zaslon u boji. 40x50mm, raspon ...

4.678,13 kn
Cijena bez PDV-a: 3.742,50 kn
Iznos PDV-a: 935,63 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
Hanna Checker

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.