Analogni stakleni zidni sat CINEMA LEGENDS 60.3059.11

SKU: 60.3059.11 Kategorija:

23,75  33,75 

PDV uračunat u cijenu

Zidni sat u retro stilu
Motiv s originalnog kino plakata iz 1950-ih/60-ih godina
Varijanta: Marilyn Monroe
Stakleni brojčanik
Visokokvalitetan ispis s briljantnim bojamaUsporedi

Opis

Analogni stakleni zidni sat CINEMA LEGENDS 60.3059.11

Bilo kao kuhinjski sat, sat u dnevnoj sobi ili hodniku – ovaj plemeniti stakleni zidni sat s motivom originalnog filmskog plakata iz 1950-ih/1960-ih privlači pažnju na sebe. Zbog kvalitetnog printa filmski motiv dolazi do izražaja. Možete birati između 3 motiva:

• Audrey Hepburn u “Doručku kod Tiffanyja”
• Marilyn Monroe u “Neki to vole vruće”
• James Dean u “Buntovnik bez razloga”

Unesite čaroliju prošlih dana u svoj dom! Moderni stakleni zidni sat savršen je za ljubitelje Hollywooda i omogućuje da fascinacija filma ponovno bude sveprisutna. Sviđa li vam se Audrey Hepburn u kultnom Doručku kod Tiffanyja? Ili obožavate Marilyn Monroe u Neki to vole vruće? Ili ste obožavatelj Jamesa Deana u “…jer ne znaju što rade”? Bez obzira koji filmski klasik volite – zidni sat od stakla pravi je privlačan pogled. Također je savršen poklon za vaše prijatelje ili kolege.

S promjerom od 30 cm i dubinom od cca 4 cm stakleni zidni sat je idealno izrezan i djeluje vrlo dekorativno. Kvarcni mehanizam na baterije osigurava točan prikaz vremena. Stakleni brojčanik u kombinaciji s visokokvalitetnim filmskim printom s briljantnim bojama čine sat pravim dizajnerskim komadom. Uljepšajte svoj dom ovim zidnim satom u retro stilu i stavite legendarni vintage dizajn u središte pozornosti.

Tehnički podaci:

Opseg isporuke Zidni sat, upute
Sat Kvarcni sat
Materijal staklo
Postavljanje Montaža na zid
Napajanje Baterije
Baterija 1 x 1,5 V AA
Baterija inkl. NE
Dimenzije 300 x 40 x 300 mm
Masa  764 g

Dodatne informacije

Težina 0,764 kg
Dimenzije 300 × 40 × 300 cm