PROBUS K.I.G.

je vaš pouzdan partner za mjernu tehniku sa više od 20 godina iskustva na hrvatskom i europskom tržištu

godina postojanja
0 +
proizvođača
0 +
mjernih instrumenata
0 +
PROBUS

PROBUS K.I.G. d.o.o.

Tvrtka PROBUS KIG d.o.o. s više od 2000 mjernih instrumenata u ponudi, jedna je od vodećih ponuđača na tržištu Hrvatske. Od osnutka 2002 godine, obiteljsko poduzeće je izraslo u pouzdanog dobavljača mjerne opreme i vaga.

Ponuda

U ponudi imamo mjerne uređaje preko 40 domaćih i inozemnih proizvođača koje možete koristiti u industriji, domaćinstvu, za istraživanje, edukaciju ili hobije. Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje.

SKLADIŠTE

U našem skladištu imamo više od 800 različitih artikala na zalihama. Zbog toga većinu proizvoda možemo isporučiti u vrlo kratkom roku. Standardno vrijeme isporuke je uglavnom 1-2 radna dana.

NAŠA MISIJA

Predani smo rješavanju vaših problema na području mjerenja temperature, vlage, tlaka i protoka. Naši proizvodi su najviše kvalitete i koriste se u kemijskoj, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji te u laboratorijima za osiguranje kvalitete.

CIJENA I PERFORMANSE ODGOVARAJU

Instrumenti i vage se proizvode za nas širom svijeta. Tražimo najbolju robu po najnižoj mogućoj cijeni.

KVALITETA IMA PRIORITET

Instrumenti i vage se proizvode za nas širom svijeta. Tražimo najbolju robu po najnižoj mogućoj cijeni.

PONUDA JE SVESTRANA

PROBUS KIG ima veliki asortiman: od termometra za slatkiše do kranskih vaga, opskrbljujemo vas brzo i pouzdano iz našeg skladišta ili uz brzu dostavu iz EU.

NAŠI ZAPOSLENICI SU TU ZA VAS

Savjeti i usluge vrlo su važni našem prodajnom timu. Pomoć pri korištenju naših proizvoda možete dobiti i od naše korisničke službe.

MI SMO SNAŽAN PARTNER

Stručnost za naše proizvode omogućila nam je kontinuirani rast. Danas smo tim sa 50.godišnjim iskustvom u distribuciji mjerne opreme za industriju, domaćinstva, za istraživanje, edukaciju ili hobije.

Brza isporuka

Većinu proizvoda možemo isporučiti u vrlo kratkom roku. Standardno vrijeme isporuke je 1-2 radna dana.

Vrhunska kvaliteta

Naši dobavljači imaju visoke standarde kvalitete koje potvrđuju redovnim provjerama tijekom procesa proizvodnje.

Podrška za kupce

Prodajni tim i korisnička služba pružaju savjete, usluge i pomoć kupcima i zainteresiranim korisnicima.