Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteDetektor propuštanja PRO-DP380

Za klimu i rashladne uređaje.
Mobilni tragač propuštanja specijalno sa rashladna sredstva R22, R134a, R410A, R407C ...
1.340,63 kn
Cijena bez PDV-a: 1.072,50 kn
Iznos PDV-a 268,13 kn
Opis

Detektor propuštanja PRO-DP380

Sa modernom tehnikom za traganje za rashladnim sredstvima. On detektira sve plinove koji se temelje na floroklorougljikovodiku (freonu) ili florougljikovodiku. Uređaj može, uz pomoć jednostavno podesive osjetljivost, tragati i za propusnošću klima uređaja tj. sustava za rashlađivanje i u okolišu koji je zagađen drugim plinovima. Detektor propuštanja šalje akustički i optički signal kod pronalaska nezabrtvljenih mjesta. Cijev u obliku labudovog vrata postavljena na tragač propuštanja omogućava mjerenje i na teško dostupnim mjestima. Senzor, integriran na kraju cijevi, ima trajnost od min. 1. godinu, stoga rekalibracija nije potrebna (rezervne senzore isporuču-jemo kao opcionalni pribor).


Opseg isporuke:
1x Detektor propuštanja / tragač PRO-DP380, 1x Senzor za plin, 1x Kovčeg, 4x AA baterije, 1x Ispitna otopina u staklenoj bočici, 1x Upute


Specifikacije

Osjetljivost

odabirljiva (visoa i niska)

Vrijeme zagrijavanja

ca. 90 s

Prepoznatljivi plinovi

R-134a, R-404, R407C, R410A, R22 etc.

Ciklus ispitivanja

kontinuirano

Dužina senzora

390 mm

Napajanje

4 x AA baterije

Trajnost baterije

ca.   40 h (kod normalne primjene)

Automatsko samoisključenje

nakon 10 minuta

Dimenzije

173 x 66 x 56 mm

Masa

ca. 400 g

Download

 Za više informacija o proizvodu, pogledajte PDF opis.

Partneri  BiH  Srpski 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.