Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteDetektor propuštanja PRO-DP380

Za klimu i rashladne uređaje.
Mobilni tragač propuštanja specijalno sa rashladna sredstva R22, R134a, R410A, R407C ...
1.340,63 kn
Cijena bez PDV-a: 1.072,50 kn
Iznos PDV-a 268,13 kn
Opis

Detektor propuštanja PRO-DP380

Sa modernom tehnikom za traganje za rashladnim sredstvima. On detektira sve plinove koji se temelje na floroklorougljikovodiku (freonu) ili florougljikovodiku. Uređaj može, uz pomoć jednostavno podesive osjetljivost, tragati i za propusnošću klima uređaja tj. sustava za rashlađivanje i u okolišu koji je zagađen drugim plinovima. Detektor propuštanja šalje akustički i optički signal kod pronalaska nezabrtvljenih mjesta. Cijev u obliku labudovog vrata postavljena na tragač propuštanja omogućava mjerenje i na teško dostupnim mjestima. Senzor, integriran na kraju cijevi, ima trajnost od min. 1. godinu, stoga rekalibracija nije potrebna (rezervne senzore isporuču-jemo kao opcionalni pribor).


Opseg isporuke:
1x Detektor propuštanja / tragač PRO-DP380, 1x Senzor za plin, 1x Kovčeg, 4x AA baterije, 1x Ispitna otopina u staklenoj bočici, 1x Upute


Specifikacije

Osjetljivost

odabirljiva (visoa i niska)

Vrijeme zagrijavanja

ca. 90 s

Prepoznatljivi plinovi

R-134a, R-404, R407C, R410A, R22 etc.

Ciklus ispitivanja

kontinuirano

Dužina senzora

390 mm

Napajanje

4 x AA baterije

Trajnost baterije

ca.   40 h (kod normalne primjene)

Automatsko samoisključenje

nakon 10 minuta

Dimenzije

173 x 66 x 56 mm

Masa

ca. 400 g

Download

 Za više informacija o proizvodu, pogledajte PDF opis.

Partneri  BiH  Srpski 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.