Infracrveni termometar SCANTEMP 330 No. 31.1134

48,75 

PDV uračunat u cijenu

Beskontaktno mjerenje površinske temperature -50…+330°C
Vrijeme mjerenja od samo 1 sekunde
Mjerenje označavanja polja laserom
Prema HACCP, idealno za hranu
Svestrana upotreba za kućanstvo, zanatstvo, hobiUsporedi

Opis

Pomoću “SLIM FLASH” infracrvenog termometra možete brzo i lako izmjeriti temperaturu površina bez dodirivanja. Usmjerite ga prema cilju, pritisnite gumb, a rezultat ćete dobiti u nekoliko sekundi. Uređaj ima robusno metalno kućište i može stati u svaki džep.
Primjena infracrvenih termometara je višestruka i svestrana. Možete ga koristiti za upravljanje klimatizacijskim i grijaćim sustavima, za pronalaženje hladnih mostova i neispravnih releja ili za provjeru kočnog sustava u automobilu. U kućanstvu provjerite temperaturu dječje hrane, pića, vode za kupanje, masti za prženje, marmelade ili čokoladne mase.
Uređaj odgovara HACCP sustavu, a higijensko, beskontaktno određivanje temperature posebno je pogodno za profesionalnu upotrebu u prehrambenom sektoru.
Beskontaktno mjerenje – ovo je omogućeno dokazanom infracrvenom tehnologijom. Infracrveno zračenje koje svako tijelo emitira na temperaturi iznad apsolutne nule pretvara se u električni signal, procjenjuje ga procesor i zatim prikazuje na zaslonu.

Specifikacije

Tehnički podaci

Opseg isporukeIC-termometar, baterija, upute
Mjerno područje-50...+330°C
Materijalsintetika
Napajanjebaterije
Uključeno baterijeda
Baterija1 x 9 V
Dimenzije32 x 78 x 133 mm
Masa97 g

Dodatne informacije

Težina 0,097 kg
Dimenzije 32 × 78 × 133 cm