Infracrveni termometar SLIM FLASH

29,86 

PDV uračunat u cijenu

Za mjerenje površinskih temperatura bez izravnog kontakta kao i za mjerenje temperatura vrućih, opasnih ili teško dostupnih objekata.Usporedi

Opis

Pomoću “SLIM FLASH” infracrvenog termometra možete brzo i lako izmjeriti temperaturu površina bez dodirivanja. Usmjerite ga prema cilju, pritisnite gumb, a rezultat ćete dobiti u nekoliko sekundi. Uređaj ima robusno metalno kućište i može stati u svaki džep.
Primjena infracrvenih termometara je višestruka i svestrana. Možete ga koristiti za upravljanje klimatizacijskim i grijaćim sustavima, za pronalaženje hladnih mostova i neispravnih releja ili za provjeru kočnog sustava u automobilu. U kućanstvu provjerite temperaturu dječje hrane, pića, vode za kupanje, masti za prženje, marmelade ili čokoladne mase.
Uređaj odgovara HACCP sustavu, a higijensko, beskontaktno određivanje temperature posebno je pogodno za profesionalnu upotrebu u prehrambenom sektoru.
Beskontaktno mjerenje – ovo je omogućeno dokazanom infracrvenom tehnologijom. Infracrveno zračenje koje svako tijelo emitira na temperaturi iznad apsolutne nule pretvara se u električni signal, procjenjuje ga procesor i zatim prikazuje na zaslonu.

Specifikacije

Tehnički podaci

Opseg isporukeIC-termometar, baterija, upute
Mjerno područje-33...+199°C
Materijalsintetika
Napajanjebaterije
Uključeno baterijeda
Baterija1 x CR2032
Dimenzije36 x 12 x 91 mm
Masa28 g

Dodatne informacije

Težina 0,028 kg
Dimenzije 36 × 12 × 91 cm