Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteMjerna tehnika za analizu vode

Ovdje ćete naći mjernu tehniku za utvrđivanje mnogih relevantnih parametara u vodi: pH-vrijednost, redox (ORP), vodljivost (EC), slanost (TDS), sadržaj metala u vodi, sadržaj otrovnih tvari u vodi, mutnoću vode (turbidimetri), otopljeni kisik, KPK, količinu tvari u pitkoj vodi važnih za zdravlje i mnoge druge parametre. Među ostalim multiparametarski fotometar HI 83200 za  industrijske vode ili fotometar HI 83203 za mjerenje parametara relevantnih za uzgoj ribe kao i mnoge druge monoparametarske i multiparametarske uređaje za utvrđivanje kvalitete vode. Primjene mjerne tehnike za analizu vode su: kod tretmana vode, analize vode, održavanja kakvoće vode, u poljoprivredi, industriji, laboratorijama, proizvodnji hrane i pića, za bazene i spa, analizu piva, analizu vina, akvakulturu i akvarije, hidroponiju, tisak i grafiku, hobi, edukaciju i za okoliš. Veliki dio naše ponude sastoji se od instrumenata, opreme i pribora tvrtke HANNA instruments© koja je razvila veliki broj uređaja vrhunske kvalitete te je jedna od vodećih proizvođača analitičke instrumentacije u svijetu. Najnovija tehnika omogućava brzo i precizno sakupljanje podataka bilo na terenu ili u laboratoriju. Ako niste odmah pronašli odgovarajući uređaj za Vašu primjenu nazovite nas na 044-743190 ili nam pošaljite e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.. Naši suradnici Vam stoje na raspolaganju za daljnje informacije i Vaša pitanja.

Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr