Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteMjerna tehnika za analizu vode

Ovdje možete pretraživati uređaje za utvrđivanje mnogih važnih parametara u vodi: pH-vrijednost, redox (ORP), vodljivost (EC), slanost (TDS), zamućenje vode (turbidimetri), sadržaj metala u vodi, sadržaj otrovnih tvari u vodi, otopljeni kisik, KPK, količinu tvari u pitkoj vodi važnih za zdravlje i mnoge druge parametre. Među ostalim nudimo multiparametarski fotometar HI 83200 za  industrijske vode ili fotometar HI 83203 za mjerenje parametara važnih za uzgoj ribe kao i mnoge druge monoparametarske i multiparametarske uređaje za utvrđivanje kvalitete vode. Mjerne tehnike za analizu vode primjenjujemo kod tretmana vode, analize vode, održavanja kakvoće vode, u poljoprivredi, industriji, laboratorijima, proizvodnji hrane i pića, za bazene, toplice i wellness, analizu piva, analizu vina, akvakulturu i akvarije, hidropone, tisak i grafiku, hobi, edukaciju i okoliš.

Veliki dio naše ponude instrumenata, opreme i pribora proizvodi tvrtka HANNA Instruments© koja razvija uređaje vrhunske kvalitete te je jedan od vodećih proizvođača analitičkih uređaja u svijetu. Najnovija tehnika omogućuje brzo i precizno sakupljanje podataka na terenu ili u laboratoriju.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru optimalnog proizvoda. 

Partneri  BiH  Srpski 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.