Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteData loggeri

Zapisivanje i pohrana mjernih podataka

U našoj ponudi ćete naći spremače podataka, datalogere (data logger), za prikupljanje raznih parametara. Među ovima su i nepromočivi modeli. Za svaki uređaj je na raspolaganju odgovarajući software za parametriranje datalogera i prijenos podataka na računalo. Uređaji Vam nude mogućnost prikupljanja podataka i za vrijeme dužeg perioda (npr.1 godinu). Specijalnost među logerima je uređaj DagPro. Sa ovim uređajem možete istovremeno koristiti različite senzore i njime mjeriti npr. temperaturu, tlak, brzinu vjetra i to na 8 kanala. U našoj ponudi ćete naći također i klasične uređaje sa integriranim spremnikom podataka osobito za mjerenje u HACCP sustavu za održavanje hladnog lanca. Microlite je jedan od najpovoljnijih data logger za mjerenje temperature u hladnjacima, u transportu, bolnicama, ljekarnama itd. SPY RF bežični data loggeri omogućavaju prijenos podataka radio vezom te uz odgovarajući pribor aktiviranje alarma kod prekoračenja granične temperature kao i dojavu na mobitel putem SMS poruke.

Ako niste odmah pronašli odgovarajući uređaj za Vašu primjenu nazovite nas na 044-743 190 ili nam pošaljite e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. . Naši suradnici Vam stoje na raspolaganju za daljnje informacije i Vaša pitanja.

Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr