Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteKolorimetar

Mjerači  boje koriste modernu i vrlo preciznu mikroprocesnu tehnologiju i rade prema spektralnom postupku. Definirani izvor svjetla osvjetljava uzorak, a reflektirano svjetlo s površine mjeri se spektralno i prikazuje se na zaslonu mjerača boje ili izravno na zaslonu računala. Ovim uređajem moguće je mjerenje svjetlećih površina kao npr. LCD monitora. Mjerne vrijednosti prikazuju se digitalno na mjernom uređaju. S dodatnim softwareom moguć je prijenos podataka na računalo te njihova naknadna analiza. Koristi se za objektivnu kontrolu kvalitete boja u proizvodnji tijekom koje se smanjuje količina otpada, zatim kod mjerenja boja, pri određivanju mjesta boje i broja boje kod ulaznog testiranja za QM-sustave prema DIN EN ISO 9000 i za kontrolu pomaka boje uzoraka prema standardu kao i apsolutnom mjerenju mjesta boje.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri    BiH  Srpski 

Rezultati 1 - 1 od 1

Kolorimetar

Kolorimetar-RGB-1002

Spektrometar za RGB- ili HSL-pojas boja / Mjerna geometrija 45°/ 0° - cirkularno ...

6.656,25 kn
Cijena bez PDV-a: 5.325,00 kn
Iznos PDV-a: 1.331,25 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
Hanna Checker

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.