Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteVage za papir

Ovdje možete pronaći digitalne vage za papir ukoliko želite očitati težinu lista papira u jedinici g/m². U ponudi imamo dvije vrste vaga za papir:
- digitalne, programibilne vage za papir
- digitalne, programibilne vage za papir s izravnim prikazom plošne težine u g/m²
Digitalne vage možete koristiti kao svestrane uređaje u laboratorijima. Papirna vaga služi za utvrđivanje težine papira ali i vune, tekstila i sl. u gramima po kvadratnom metru.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

Rezultati 1 - 2 od 2

Vage za papir

Vaga za papir AGZ-200C

Precizna vaga od 0...200g, za tekstil laboratorijske klase sa visokom rezolucijom (0,1 ...

5.681,25 kn
Cijena bez PDV-a: 4.545,00 kn
Iznos PDV-a: 1.136,25 kn

Vaga za papir PRO-PA200

Digitalna vaga za papir sa direktnim prikazom u g/m² (max. područje vaganja: 0 ... 20000 ...

1.884,38 kn
Cijena bez PDV-a: 1.507,50 kn
Iznos PDV-a: 376,88 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.