Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteRotacijski laseri

Ovdje možete pronaći rotacijske lasere u nekoliko varijanti. Jedan od njih je QL-40 uređaj za interijere; npr. za niveliranje spuštenih stropova. Rotacijski laser RL-350GL osnovni je model za profesionalce u građevinarstvu za unutanju i vanjsku uporabu. Uz veliki domet, automatski rad i samonivelirajuće funkcije uz ovaj uređaj postoji mogućnost naručivanja daljinskog upravljača za udobno rukovanje. Jaka laserska zraka koja je jasno vidljiva i na većim udaljenostima te vrlo veliki domet odlike su ovog uređaja.
Za rotacijske lasere na raspolaganju Vam je široki izbor dodatnog pribora: detektor, daljinski upravljač, stativ, laserske naočale, reflektirajuće ploče i montažni pribor.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri    BiH  Srpski 

Rezultati 1 - 3 od 3

Rotacijski laseri

Križni laser ST-CL2-XT

- za unutranju i vanjsku uporabu do 30 metara samonivelirajući križni laser velikog ...

4.275,00 kn
Cijena bez PDV-a: 3.420,00 kn
Iznos PDV-a: 855,00 kn

Rotirajući laser QL-40

Rotirajući laser QL-40 Manualni rotirajući laser za unutrašnju uporabu

2.578,13 kn
Cijena bez PDV-a: 2.062,50 kn
Iznos PDV-a: 515,63 kn

Rotirajući laser RL-350GL

Samonivelirajući rotirajući laser za unutarnju i vanjsku primjenu - visoka točnost od ...

13.875,00 kn
Cijena bez PDV-a: 11.100,00 kn
Iznos PDV-a: 2.775,00 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
Hanna Checker

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.