Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Termovizijske kamere

Nudimo termovizijske kamere za profesionalce na terenu, sigurnost, nazdor i instalaciju uređaja. Termovizijske kamere unaprijeđuju poznavanje infracrvenog mjerenja. Modeli koje Vam nudimo manji su, praktičniji i lakši za rukovanje. Modeli iz PCE-TC serije uređaji su nove generacije termovizijskih kamera i nije Vam potrebno nikakvo predznanje kako bi ih koristili. Osim u industrijskom održavanju termovizijske kamere mogu koristiti i gragevinari i arhitekti. Njima možete nadgledati svu proizvodnu opremu, ali i cjelokupno električno napajanje. Ove kamere su beskontaktni uređaji sposobni za brzo i točno skeniranje i određivanje razdjeljivanja temperature čitavih površina elektičnih uređaja i opreme. Pomoću ovih uređaja najlakše i najbrže možete detektirati vlagu u zgradama i električne probleme poput gubitka energije. Termovizijske kamere pokazuju točan izvor problema kako bi inspektori što lakše i brže uočili problematična područja gdje dolazi do gubitka energije. Naše termovizijske kamere omiljene su među građevinskim stručnjacima za brzu, točnu i pouzdanu dijagnostiku svih građevinskih problema.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri   BiH  Srpski 

Rezultati 1 - 1 od 1

Termovizijske kamere

TC-1 Infracrvena kamera sa Micro-SD memorijom

IR termalna kamera, toplinska rezolucije 32 x 31, veliki ...

4.678,13 kn
Cijena bez PDV-a: 3.742,50 kn
Iznos PDV-a: 935,63 kn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.