Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, Novo Selo Palanječko
HR-44000 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Data loggeri / Zapisivanje i pohrana mjernih podataka

U našoj ponudi možete pronaći dataloggere (datalogere) odnosno registratore podataka za prikupljanje raznih parametara. To su elektronički uređaji koji prikupljaju i bilježe podatke (temperatura zraka, vlaga zraka, tlak zraka itd.). Za svaki uređaj na raspolaganju Vam je odgovarajući software za prilagođavanje parametara dataloggera i prijenos podataka u računalo. Uređaji nude mogućnost prikupljanja podataka i za vrijeme dužeg perioda (npr. jednu godinu). Ističemo uređaj DagPro s kojim možete istovremeno koristiti različite senzore i njime mjeriti npr. temperaturu, tlak zraka i/ili brzinu vjetra istovremeno na 8 kanala. U našoj ponudi naći ćete i klasične uređaje s integriranim spremnikom podataka osobito za mjerenje u HACCP sustavu za održavanje hladnog lanca. LOG 10 jedan je od najpovoljnijih data loggera za mjerenje temperature u hladnjacima, bolnicama, ljekarnama, transportu itd. SPY RF bežični dataloggeri omogućavaju prijenos podataka radio vezom te uz odgovarajući pribor aktiviraju alarm i šalju dojavu na mobitel putem SMS poruke ukoliko dođe do prekoračenja granične temperature.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri  BiH  Srpski 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.