Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Data loggeri / Zapisivanje i pohrana mjernih podataka

U našoj ponudi možete pronaći dataloggere (datalogere) odnosno registratore podataka za prikupljanje raznih parametara. To su elektronički uređaji koji prikupljaju i bilježe podatke (temperatura zraka, vlaga zraka, tlak zraka itd.). Za svaki uređaj na raspolaganju Vam je odgovarajući software za prilagođavanje parametara dataloggera i prijenos podataka u računalo. Uređaji nude mogućnost prikupljanja podataka i za vrijeme dužeg perioda (npr. jednu godinu). Ističemo uređaj DagPro s kojim možete istovremeno koristiti različite senzore i njime mjeriti npr. temperaturu, tlak zraka i/ili brzinu vjetra istovremeno na 8 kanala. U našoj ponudi naći ćete i klasične uređaje s integriranim spremnikom podataka osobito za mjerenje u HACCP sustavu za održavanje hladnog lanca. LOG 10 jedan je od najpovoljnijih data loggera za mjerenje temperature u hladnjacima, bolnicama, ljekarnama, transportu itd. SPY RF bežični dataloggeri omogućavaju prijenos podataka radio vezom te uz odgovarajući pribor aktiviraju alarm i šalju dojavu na mobitel putem SMS poruke ukoliko dođe do prekoračenja granične temperature.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri  BiH  Srpski 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.