Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Dinamometri / mjerači sile

Uređaji za mjerenje sile namijenjeni su profesionalcima u laboratorijima, industriji i raznim pogonima za proizvodnju. Ovdje se pored klasičnih mjerača sile (vlačne i tlačne sile) nalaze viseće i kranske vage pomoću kojih je također moguće utvrditi silu. Na raspolaganju Vam je široka ponuda dodatne opreme kao npr. ispitni stalak, vanjske ćelije raznih dimenzija i veličina itd. Većina uređaja sadrži sučelje i software za prijenos podataka na računalo.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

 

Partneri   BiH  Srpski 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.