Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, Novo Selo Palanječko
HR-44000 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Trgovačke vage

Trgovačke vage primjenjuju se uglavnom u trgovinama. Uz pomoć tih vaga možete izračunati cijenu nakon izmjerene težine. Glavna razlika među trgovačkim vagama je u opsegu vaganja i primjene same vage. Tako npr. ne možete koristiti vagu za voće i povrće kako biste izmjerili zlato.

Preporučamo vage sa ekranom jer one omogućuju i trgovcu i kupcu da vide težinu na ekranu. Neke vage imaju mogućnost pohranjivanja osnovne cijene proizvoda u memoriju vage, a u nekima možete dodati sve potencijalne iznose (npr. PDV) kako bi vaga izračunala ukupan iznos. Ako ne trebate nijednu od ovih funkcija također nudimo i jednostavnije modele.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.