HI1090T pH elektroda sa staklenim tijelom, 3 bara

SKU: HI1090T Kategorija:

257,50 

PDV uračunat u cijenu

HI1090T kombinirana pH elektroda sa staklenim tijelom, maksimalni tlak od 3 bara i T-priključak

Dostupno uz narudžbuUsporedi

Opis

HI1090T pH elektroda

HANNA je dizajnirala elektrode s T-konektorom kako bi iskoristila prednosti i PG 13.5 navoja i navojne kapice. Navoj PG 13.5 osigurava pravilnu in-line ugradnju, nadalje, korisnik može brzo i jednostavno izvršiti sve postupke servisiranja i održavanja. Poklopac s navojem omogućuje maksimalnu svestranost što omogućuje spajanje kabela različitih duljina. Lako odvojivi kabeli čine zamjenu elektroda jednostavnom.

Dostupni su mnogi modeli za odabir, od kojih svi imaju dvostruki spoj gel polimernog punjenja kako bi se osigurao dug vijek trajanja elektrode i pouzdanost u teškim uvjetima. Osim toga, korisnici mogu birati između tehnologije spajanja brušenog stakla ili tkanine kako bi zadovoljili potrebe svoje specifične primjene.

Elektrode s PEI tijelom idealne su za upotrebu u umjereno agresivnim tekućinama, poput otpadnih voda, dok se elektrode sa staklenim tijelom preporučuju s agresivnijim kemikalijama, poput galvanskih aplikacija.

Ovi senzori su također prikladni za rad s umjerenim tlakom do 3 bara (43,5 psi) i ograničenjima radne temperature od -5 do 95ºC (23 do 203ºF).

HANNA držači elektroda i sklopovi prikazani su na kraju ovog odjeljka za in-line i uronjene primjene. Ovi dodatni dodaci mogu se jednostavno rastaviti i ponovno sastaviti bez potrebe za posebnim alatima.

Konektor s navojnom kapicom i navojem PG 13,5
Jednostavno rukovanje
Tehnologija dvostrukog spoja
Pritisak do 3 bara (43,5 PSI)

Materijal kućišta staklo,  brušeno staklo
Electrolyte polymer
Temperatura -5 do 95°C (23-203°F)
Dimenzije 110 mm, Ø 12 mm
Maks. Tlak 3 bar (43.5 psi)
Priključak T-type

 

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg
Dimenzije 120 × 12 × 120 cm