HI710024 Zaštitna gumena presvlaka

SKU: HI710024 Kategorija:

65,00 

PDV uračunat u cijenu

HI710024 je plavi gumeni štitnik koji odgovara odabranim prijenosne mjerače, uključujući i nove mjerače model HI99xxx Foodcare. Štitnik od silikonske gume ne samo da pruža dodatnu zaštitu otpornu na udarce od slučajnih padova, već povećava i dodirni osjećaj mjerača čineći ga lakšim za držanje.

Dostupno uz narudžbuUsporedi

Opis

HI710029 plavi je gumeni štitnik kojije izrađena po mjeri za prijenosni pH / EC / TDS mjerač HI9814 GroLine, prijenosnu obitelj HI991000 i odabrane prijenosne termometre na bazi termistora. Kompletan popis kompatibilnih prijenosnih mjerača možete pronaći u nastavku. Ovaj gumeni štitnik izrađena je od silikonske gume i klizi preko metra. Iako su svi mjerači testirani na pad i dizajnirani da se odupru udarcima, HI710029 pruža dodatnu zaštitu od udaraca. Guma je sposobna apsorbirati udar od slučajnog pada.

Sljedeća značajka gumenog štitnika je poboljšani osjećaj koji daje mjeraču. Prtljažnik pruža taktilniji osjećaj koji olakšava držanje brojila, uključujući mokre ruke ili mjerač.

Gumeni štitnik ima otvore za priključak sonde i za LCD zaslon. S podizanjem sustava zaslon postaje blago udubljen. Ovo udubljenje pomaže u sprječavanju ogrebotina na LCD-u kada je mjerač postavljen licem prema dolje na površinu.

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg
Dimenzije 152 × 58 × 30 cm