Sonda za kisik HI76407/4

SKU: HI 76407/4 Kategorija:

410,00 

PDV uračunat u cijenu

HI76407/4 je standardna polarografska sonda za mjerenje otopljenog kisika s 4-metrskim kabelom za stolove HANNA i prijenosne mjerače otopljenog kisika.

Dostupno uz narudžbuUsporedi

Opis

HI-76407 / 4F je polarografska sonda za otopljeni kisik s unutarnjim temperaturnim osjetnikom i kabelom od 4 m, plus zaštitna čahura.

Hanna sonde za mjerenje otopljenog kisika izuzetno su robusne i savršene za laboratorijske i terenske primjene.

Kalibracija je brza i jednostavna, a mjerenja su kompenzirana temperaturom. Osjetljiva PTFE (PolyTetraFluoro-Ethylene) membrana može se promijeniti u nekoliko sekundi.

HI76407 / 4F je standardna polarografska sonda za mjerenje otopljenog kisika za HANNA stolne i prijenosne mjerače otopljenog kisika. Sonda je izrađena od trajne ABS plastike i sadrži integrirani temperaturni senzor za mjerenja s kompenzacijom temperature. Kompatibilan je s našim PTFE membranskim kapicama HI-76407A / P. Svaka membrana odvaja platinsku katodu i srebrnu anodu sonde od uzorka vode koji se mjeri. Kisik difundira kroz membranu i u interakciji s polarografskim sustavom stvara struju proporcionalnu koncentraciji kisika. Svaka se kapica lako puni elektrolitom HI7041 i navije na sondu.

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg