Smart Wireless BBQ Termometar HYPER BBQ 14.1513

36,25  86,25 

PDV uračunat u cijenu
  • Istovremena kontrola temperature pećnice i središnje temperature hrane
  • Savršeno pečeno meso u pećnici i na roštilju
  • Individualno podešavanje temperature
  • Funkcija mjerača vremena i štoperice
  • Ubodna sonda od nehrđajućeg čelika sa kabelom


Usporedi

Opis

Smart Wireless BBQ Termometar HYPER BBQ 14.1513.01

Bilo da se radi o sočnoj mliječnoj svinjetini, rebarcima ili mekom svinjskom lungiću, s pametnim bežičnim HYPER BBQ termometrom imate potpunu kontrolu nad roštiljem.
Termometar na poklopcu prikazuje temperaturu komore za kuhanje na osvijetljenom zaslonu kada neizravno roštiljate sa zatvorenom napom. U isto vrijeme možete koristiti dva senzora za umetanje kako biste pratili temperaturu središta dvaju jela koja se peku na roštilju i precizno ih ispekli u struji vrućeg zraka. Povežite termometar sa svojim pametnim telefonom ili tabletom putem HYPER BBQ aplikacije, koristite unaprijed programirane razine kuhanja ili pojedinačno postavite sve specifikacije temperature i tajmer.
Pratite proces kuhanja bežično s dometom do 50 metara sa svojim mobilnim uređajem. Trenutne temperature i ciljne temperature prikazuju se naizmjenično u aplikaciji i na zaslonu termometra. Ako je postignuta željena temperatura jezgre, timer je istekao ili temperatura komore za kuhanje nije unutar programiranih granica, možete birati između različitih postavki alarma. Besplatna aplikacija dostupna je na njemačkom, engleskom i 6 drugih jezika za iOS i Android™.

Sonde od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika ostaju u roštilju tijekom cijelog procesa kuhanja. Jednostavno se umetnu u meso, a kabel otporan na toplinu izvede se iz komore za pečenje. Priložena je pomoć za namotavanje kabela duljine 120 cm.

Pametni bežični HYPER BBQ termometar može se koristiti kao rezervni dio ili kao naknadna oprema za postojeći roštilj, pušnicu, smoker ili kolica za roštilj.
Za pričvršćivanje na poklopac ili poklopac potreban je promjer rupe od oko 9 do 14 mm. Termometar se jednostavno umetne u prethodno izbušenu rupu i učvrsti s unutarnje strane isporučenom maticom. Isporučena metalna ploča štiti uređaj od pregrijavanja.

Tehnički podaci

Opseg isporukeTermometar, 2 inox senzora sa kabelom 120 cm, navojnica, ploča za izoliranje, vijak, podloška, upute
Mjerno područjeSenzor: 0...300°C (32...572°F), Pečnica: 30...400°C (86...752°F)
Dužina kabla ca.120cm
Maksimalni domet50m
MaterijalSintetika, inox
Montažaza montažu na poklopac ili haubu
NapajanjeBaterije
Baterije2 x 1,5V AAA
Baterije uključenene
Dimenzije105 x 123 x 109 mm
Masa241g

Pribor

Klip za termometre:

30-3525.60 (Set)

Klip za termometre

Dodatne informacije

Težina 0,241 kg
Dimenzije 105 × 123 × 109 cm