WeatherHub COSY RADAR Set 31-4008.02

117,50 

PDV uračunat u cijenu

Set za nadzor sobne klime s preporukom za ventilaciju WEATHERHUB COSY RADAR 31.4008.02Usporedi

Opis

WeatherHub COSY RADAR Set 31-4008.02

Pronalaženje optimalne sobne klime nije tako jednostavno, a ventilacija nije uvijek prvi izbor. Ovisno o vremenu, kvaliteta zraka se može čak i pogoršati. Uz COZY RADAR Set možete jednostavno i posebno poboljšati klimu u sobi, trajno izbjeći plijesan i tako živjeti zdravije. Unutarnja i vanjska klima se provjeravaju u isto vrijeme i na svom pametnom telefonu putem aplikacije WEATHERHUB dobivate specifične preporuke za ventilaciju.

Komplet COSY RADAR sastoji se od 3 dijela:
1) Termohigrometar COSY RADAR informira vas o temperaturi i vlažnosti na mjestu ugradnje, npr. u spavaćoj, dječjoj sobi, podrumu ili smočnici. Na inovativnom dugotrajnom radarskom zaslonu možete odmah uočiti opasnost od plijesni.
2) Termo-higro predajnik istovremeno detektira vanjsku temperaturu i vlažnost.
3) WeatherHub Gateway prima podatke od termo-higrometra i vanjskog odašiljača i prenosi očitanja na poslužitelj putem interneta. Aplikacija WEATHERHUB App pristupa podacima, uspoređuje unutarnju klimu s vanjskom i daje konkretne preporuke za aktivno poboljšanje unutarnje klime kroz ventilaciju, grijanje, odvlaživanje ili ovlaživanje.

Aplikacija zatim izvješćuje, na primjer:
“Zrak u prostoriji očito je previše vlažan. Ventilacija poboljšava klimu u zatvorenom prostoru. Povećajte sobnu temperaturu u hladnim prostorijama. Aktivno odvlaživanje. Opasnost od plijesni!“ Na taj način možete odmah poduzeti potrebne korake i osigurati ugodnu i zdravu klimu u prostoriji.

S aplikacijom WEATHERHUB možete putem pametnog telefona pozivati ​​izmjerene vrijednosti diljem svijeta i koristiti brojne dodatne funkcije. Trenutna temperatura i vlažnost mogu se pozvati s maksimalnim i minimalnim vrijednostima, mogu se postaviti različita ograničenja alarma i slati push poruke kao upozorenje. Povijest zadnjih 90 dana može se pogledati i grafički pripremiti za različita razdoblja.

Sustav možete proširiti na do 50 senzora i s mnogim drugim vrstama odašiljača.

Mjerni opseg / rezolucija / točnost

Temperatura: -10°C … + 60°C / 0,1°C / ±1°C

Temperatura, vani: -40°C … + 60°C / 0,1°C / ±1°C

Vlažnost: 0% … 99% rH / 1% rH / ±5% rH

Dimenzije: Gateway 40 x 28 x 104 mm

Masa: set 505 g

Opseg isporuke:
1 x Cosy Radar Termo-Higrometar, Thermo-Hygro-odašiljač, Gateway, adapter za napajanje, LAN-Kabel,  upute

Dodatne informacije

Težina 0,505 kg
Dimenzije 40 × 28 × 104 cm