Infracrveni termometar FLASH PEN

42,50 

PDV uračunat u cijenu

– Beskontaktno mjerenje površinske temperature
– Vrijeme mjerenja od samo 1 sekunde
– Robusno metalno kućište sa kopčom
– Prema HACCP, idealno za hranu
– Svestrana upotreba za kućanstvo, zanatstvo, hobiUsporedi

Opis

Pomoću “FLASH PEN” infracrvenog termometra možete brzo i lako izmjeriti temperaturu površina bez dodirivanja. Usmjerite ga prema cilju, pritisnite gumb, a rezultat ćete dobiti u nekoliko sekundi. Uređaj ima robusno metalno kućište i može stati u svaki džep.
Primjena infracrvenih termometara je višestruka i svestrana. Možete ga koristiti za upravljanje klimatizacijskim i grijaćim sustavima, za pronalaženje hladnih mostova i neispravnih releja ili za provjeru kočnog sustava u automobilu. U kućanstvu provjerite temperaturu dječje hrane, pića, vode za kupanje, masti za prženje, marmelade ili čokoladne mase.
Uređaj odgovara HACCP sustavu, a higijensko, beskontaktno određivanje temperature posebno je pogodno za profesionalnu upotrebu u prehrambenom sektoru.
Beskontaktno mjerenje – ovo je omogućeno dokazanom infracrvenom tehnologijom. Infracrveno zračenje koje svako tijelo emitira na temperaturi iznad apsolutne nule pretvara se u električni signal, procjenjuje ga procesor i zatim prikazuje na zaslonu.
 

Specifikacije

Tehnički podaci

Opseg isporukeIC termometar, Metalni spremnok, Baterije, Upute
Mejrno područje-33...+220°C (-27,4...+428°F)
KućišteMetal
NapajanjeBaterije
Baterije uključeneda
Baterije2 x 2 LR44
Dimenzije(L) 19 x (B) 87 x (H) 15 mm
Masa36 g

Dodatne informacije

Težina 0,036 kg
Dimenzije 87 × 19 × 15 cm