Digitalni refraktometar za mjerenje šećera u vinu HI96812

SKU: HI96812 Kategorija:

328,75  (2.476,97 kn)

PDV uračunat u cijenu

HI96812 je robustan, prijenosni digitalni refraktometar dizajniran za mjerenje šećera (°Baume) u vinu, soku i moštu. HI96812 ima visoku preciznost od ±0,1 °Baume i jednostavan rad s dva gumba: jedan gumb za kalibraciju, a drugi za mjerenje.

Dostupno uz narudžbu



Usporedi

Opis

Prijenosni refraktometar HI96812 pretvara % Brix uzorka vina, soka ili mošta u °Baume. Ova se pretvorba temelji na tablicama koje se nalaze u Službenim metodama analize AOAC Internationala, 18. izdanje. Jedan °Baume približno je jednak 1,8% Brixa i 1% alkohola kada je vino potpuno fermentirano. HI96812 je jednostavan za korištenje alat za vinare za mjerenje šećera u grožđu ili moštu, na polju ili u laboratoriju.

  • Dizajniran za analizu vinskog šećera
  • Algoritmi temperaturne kompenzacije temeljeni na otopini saharoze
  • Raspon od 0 do 28 ° Baume s točnošću od ± 0,1 ° Baume

Dodatne informacije

Težina 0,42 kg
Dimenzije 192 × 102 × 67 cm

Specifikacije

Specifikacije

SKU

HI96812

Raspon sadržaja šećera

0 do 28°Baumé

Rezolucija sadržaja šećera

0.1°Baumé

Točnost sadržaja šećera

±0.1°Baumé

Raspon temperature

0,0 do 80,0°C (32,0 do 176,0°F)

Temperaturna rezolucija

0.1°C (0.1°F)

Preciznost temperature

±0.3°C (±0.5°F)

Automatsko isključivanje

nakon tri minute nekorištenja

Vrsta baterije / vijek trajanja

9V / približno 5000 očitanja

Ocjena kućišta

IP65

Dimenzije

192 x 102 x 67 mm (7.6 x 4.01 x 2.6”)

Težina

420 g (14.8 oz.)

Refraktometar Izvor svjetlosti

žuta LED

Refraktometar Temperaturna kompenzacija

automatski između 10 i 40°C (50 do 104°F)

Minimalni volumen uzorka

100 μL (za potpuno pokrivanje prizme)

Uzorak ćelije

prsten od nehrđajućeg čelika i prizma od kremenog stakla

Vrijeme mjerenja

otprilike 1,5 sekunde

Informacije o narudžbi

Isporučuje se s baterijom i uputama za uporabu.

Jamstvo

2 godine