Data loggeri / Zapisivanje i pohrana mjernih podataka

U našoj ponudi možete pronaći dataloggere (datalogere) odnosno registratore podataka za prikupljanje raznih parametara. To su elektronički uređaji koji prikupljaju i bilježe podatke (temperatura zraka, vlaga zraka, tlak zraka itd.). Za svaki uređaj na raspolaganju Vam je odgovarajući software za prilagođavanje parametara dataloggera i prijenos podataka u računalo. Uređaji nude mogućnost prikupljanja podataka i za vrijeme dužeg perioda (npr. jednu godinu). Ističemo uređaj DagPro s kojim možete istovremeno koristiti različite senzore i njime mjeriti npr. temperaturu, tlak zraka i/ili brzinu vjetra istovremeno na 8 kanala. U našoj ponudi naći ćete i klasične uređaje s integriranim spremnikom podataka osobito za mjerenje u HACCP sustavu za održavanje hladnog lanca. LOG 10 jedan je od najpovoljnijih data loggera za mjerenje temperature u hladnjacima, bolnicama, ljekarnama, transportu itd. SPY RF bežični dataloggeri omogućavaju prijenos podataka radio vezom te uz odgovarajući pribor aktiviraju alarm i šalju dojavu na mobitel putem SMS poruke ukoliko dođe do prekoračenja granične temperature.

Cijela ponuda >>

Dataloggeri za plin

U našoj ponudi možete pronaći registratore podataka za prikupljanje mjernih vrijednosti raznih parametara. Za svaki plinomjer na raspolaganju Vam je odgovarajući software. Parametriranje data loggera vrlo je jednostavno. U našoj ponudi možete pronaći i klasične plinomjere sa integriranim registratorom podataka odnosno dataloggerom. 

Ponuda >>

Dataloggeri za okoliš

U našoj ponudi možete pronaći registratore podataka za prikupljanje mjernih vrijednosti raznih parametara. Za svaki dataloger za okoliš na raspolaganju Vam je odgovarajući software. Parametriranje data loggera vrlo je jednostavno. U našoj ponudi možete pronaći i klasične datalogere za okoliš sa integriranim registratorom podataka odnosno dataloggerom.

Ponuda >>

SPY RF serija

SPY RF® bežični je radio datalogger sustav za snimanje, praćenje i nadzor temperature, vlage i druge metrike. Prilagodljiv i korisnički orijentiran sustav dizajniran je kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i kontrola proizvoda te uštedjelo vrijeme u bilježenju podataka. SPY RF® sustav u potpunosti je u skladu sa zahtjevima važećih propisa (HACCP, DKD i EU standardi, ISO, GLP, GMP…). SPY RF® jednostavan je u primjeni, garantira pouzdanost i ponovljive rezultate. Zajamčeno je automatsko snimanje podataka iz vašeg laboratorija ili proizvodnih objekata.

SPY RF dataloggeri >>

SPY RF pribor >>

SPY RF Software >>

Strujanje zraka

U našoj ponudi možete pronaći registratore podataka za prikupljanje mjernih vrijednosti raznih parametara. Za svaki dataloger za strujanje zraka na raspolaganju Vam je odgovarajući software. Parametriranje data loggera vrlo je jednostavno. U našoj ponudi možete pronaći i klasične datalogere za strujanje zraka sa integriranim registratorom podataka odnosno dataloggerom. 

Ponuda >>

Univerzalni dataloggeri

U našoj ponudi možete pronaći registratore podataka za prikupljanje mjernih vrijednosti raznih parametara, a nudimo i nepromočive modele. Za svaki uređaj na raspolaganju Vam je odgovarajući software. Parametriranje data loggera vrlo je jednostavno. Uređaji serije H8 imaju mogućnost prikupljanja podataka i za vrijeme dužeg perioda  (1 godina). Posebno ističemo uređaj Hotbox. S ovim uređajem možete istovremeno koristiti različite senzore i njime mjeriti temperaturu, tlak, brzinu vjetra i sl. U našoj ponudi možete pronaći i klasične mjerne uređaje sa integriranim registratorom podataka odnosno dataloggerom.

Ponuda >>

Vlaga i temperatura

U našoj ponudi možete pronaći data loggere za relativnu vlagu zraka ili kombinirane termo-higrometre (mjerače temperature i vlage u jednom uređaju). Mjerači vlage za svojstva zraka ili okoliša sve su važniji. U javnim zgradama, uredima ili industrijskoj tehnologiji često je potrebno održavati određenu količinu vlage normativnim odredbama.

Ponuda >>

NaslovnaKategorijeLista željaRačun
Traži