Industrijske vage

Nudimo veliki izbor industrijskih vaga, od vaga za mjerenje vlage do vaga za vaganje paketa. Industrijske vage nude razne mogućnosti, a napajaju se iz akumulatora i/ili iz mreže s 230 V pomoću 12 V adaptera. Vage sadrže sve potrebne funkcije, kao što su automatsko postavljanje na nulu, tara-funkcija, brojanje uzoraka, vaganje graničnih vrijednosti i sl. Funkcija brojanja kod mnogih industrijskih vaga omogućava sumiranje što je vrlo korisno kod inventure. Za sve industrijske vage na raspolaganju su opcionalni ISO-certifikati, pribor i naravno utezi. Mnogi modeli imaju USB i/ili RS232 sučelje za prijenos podataka na računalo. Moguća je narudžba kabela i software-a.

Cijela ponuda >>

Kompaktne vage

U ponudi imamo kompaktne vage s napajanjem iz baterije, funkcijom brojanja s referentnim brojem uzoraka i mogućnošću odabira jedinica vaganja, kao npr. dužine konca ili težine papira. Za ove vage na raspolaganju su dodatni pribor i ISO kalibracijski certifikati.

Ponuda >>

Paletne vage

Pomoću paletnih vaga klase 3 možete mjeriti težinu tereta izravno s rampe. Njihovo korištenje vrlo je prikladno jer štedi vrijeme i broj radnika potrebnih za rad s paletama. Nudimo vam dva modela: paletne vage za prijenos utovara i vage koje koje se prinose teretu (U veličina). Neki modeli mogu biti kalibrirani (npr. vage za mjerenje Euro paleta). Pristaništa možete postaviti na razna mjesta: na stol, tronožac ili ih ugraditi u zid. Potrebno je provesti instalacijske planove za određene modele vaga. Stoga preporučamo da te planove (koje Vam možemo poslati na zahtjev) pročitate prije nego Vam dostavimo vage kako biste mogli provesti potreban razmještaj u prostoru i tako ga pripremili za rad u kojem ćete postaviti paletne vage za korištenje.

Ponuda >>

Platformske vage

U našoj ponudi imamo platformske vage kao kontrolne vage, vage za recepturu i vage za brojanje/vaganje u modularnom sustavu. Primjena platformskih vaga vrlo je velika. Najčešće se koriste kao industrijske vage. Na raspolaganju Vam je i odgovarajući pribor. Ove vage vrlo su povoljne, prenosive i pogodne za svakodnevnu uporabu. Vrlo plosnate izvedbe, male mase i s mogućnošću napajanja iz baterije ili mreže čine ovu vagu vrlo mobilnom. Čak i platformske vage s pogonom na akumulator zadržavaju svoju malu masu. Po želji ove vage možemo isporučiti s USB/RS-232 sučeljem. Opcionalni software omogućava ispis i analizu podataka.

Ponuda >>

Podne vage

Na raspolaganju su Vam podne vage s različitim terminalima za posluživanje. Podne vage sadrže platformu od rebrastog čelika, četiri mjerne doze za vaganje i terminal za rukovanje. Postoji mogućnost naručivanja navozne rampe, zidnih držača, podne ploče, kabla posebne dužine, stativa i postolja za stativ. U ponudi imamo i vage u obliku slova U za navoz palete s prednje strane. Za prijenos snimljenih podataka na računalo služi USB/RS-232-sučelje. Opcionalni software omogućava analizu podataka. Podne vage zaštićene su prema IP65 standardu.Terminali za rukovanje izrađeni su od eloksirane legure aluminija, a integrirana folijska tipkovnica nudi dodatnu zaštitu. Podne vage pogodne su za teške radne uvjete u raznim pogonima. Detaljni plan za postavljanje i izvedbu pripremnih radova za postavljanje vage šaljemo Vam po želji i prije nabave vage.

Ponuda >>

Vage za brojanje i inventuru

U našoj ponudi možete pronaći vage za brojanje kao standardne vage, referentne vage ili kao baždarni industrijski model za profesionalnu primjenu kod brojanja i vaganja. Vage za brojanje sadrže sva svojstva standardnih vaga. Optimizacija referentne težine poboljšava prosječnu vrijednost mase uzorka. Vaga za brojanje optimalan je alat za vrlo točno brojanje kod npr. inventure. Prije brojanja mora se utvrditi težina jednog uzorka pomoću definirane količine uzoraka (npr. 10 kom) i kad je ta količina poznata ona se unosi pomoću tipkovnice. Na raspolaganju Vam stoji opsežan pribor kao i odgovarajući ISO-certifikati. Rado ćemo izvršiti za Vas i baždarenje vage (za tipno odobrene modele). Napajanje je iz mreže 240 V ili preko standardnih baterija što omogućava mobilnost vage.

Ponuda >>

Viseće i kranske vage

U PROBUS trgovini možete pronaći kranske vage za industriju. One sadrže veliki zaslon za očitavanje težine. Manji model kranske vage ima područje vaganja do 100 kg s osvijetljenim zaslonom. Kranske vage TKZ serije imaju područje vaganja do 20 t. Određene modele možemo isporučiti s daljinskim upravljačem i te su vage idealne za uporabu u teškim uvjetima. Faktor sigurnosti kod kranskih vaga iznosi minimalno 4 (četverostruko područje vaganja). Zaštita od preopterećenja počinje kod 400 % područja vaganja, a kod nekih modela čak 5 /500 %. Za kranske vage na raspolaganju su Vam punjači i rezervni akumulatori. Za sve modele postoji mogućnost isporuke s ISO kalibracijskim certifikatom.

Ponuda >>

NaslovnaKategorijeLista željaRačun
Traži