Optički instrumenti

Optička mjerna i inspekcijska tehnika namijenjena je za primjenu u industriji, servisima i laboratorijima. Ovdje ćete naći uređaje za mjerenje optičkih veličina ili uređaje koji na temelju optike mjere druge veličine kao što su npr. endoskopi, inspekcijske kamere i refraktometri.

Cijela ponuda >>

Dalekozori

Ponuda >>

Endoskopi i kamere

Endoskopi Vam omogućavaju pogled u unutrašnjost motora, objekata i sl. Oni su idealan alat za održavanje i servisiranje mnogih uređaja. Pomoću fleksibilnih optičkih kablova i izvrsne optike endoskopima možete pravovremeno prepoznati istrošena mjesta i problematične dijelove te tako na vrijeme poduzeti potrebne mjere bez demontaže objekata. Endoskope koriste uglavnom električari, osoblje sigurnosti, inspektori, auto mehaničari… Također se mogu koristiti u školama i poduzećima kako za edukaciju tako i za demonstriranje.

Ponuda >>

Povećala

Ponuda >>

Refraktometri

U trgovini možete pronaći refraktometre osnosno uređaje za mjerenje količine suhih tvari i omjera mješavina. Na raspolaganju su Vam refraktometri sa mjernim područjima: 0-10, 0-18 pa do 45-82 % Brix ili stupnjeva Oechsle. Mogu ih koristiti npr. vinari za ocjenu vina ili za primjenu u kontroli prehrambenih proizvoda. Digitalni uređaj refraktometar DRC-200, služi za ispitivanje urina. Refraktometre možete koristiti i za analizu koncentracije škroba, u sredstvima za hlađenje i sl.

Ponuda >>

NaslovnaKategorijeLista željaRačun
Traži