Klima i okoliš

U PROBUS trgovini naći ćete uređaje za mjerenje gotovo svih važnih veličina za okoliš. Uređaji su pogodni za mjerenje na terenu, u pogonu ili laboratoriju. Multifunkcionalni uređaj DT-8820 možete koristiti za vježbanje u školstvu i edukaciji osoblja. Analizatori zvuka, anemometri, luksometri, meteorološke stanice i drugi multiparametarski mjerači nalaze se u ovoj skupini proizvoda.

Cijela ponuda >>

Analizatori zvuka

Nudimo mjernu tehniku za analizu zvuka i mjerenje buke za profesionalnu namjenu u pogonima, laboratorijima i školama. Ovdje ćete naći nekoliko uređaja s internim datalogerom, software-om i produžnim kablom za mikrofon. Ovi uređaji naročito su prikladni za mjerenje u području industrije, zdravstva, sigurnosti te nadgledanje okoliša kod opterećenja bukom. Za sve mjerne uređaje postoji mogućnost isporuke akustičkih kalibratora za samostalnu rekalibraciju ili ISO-certifikata. 

Ponuda >>

Anemometri

U trgovini imamo anemometre za mjerenje brzine zraka i prostorne struje. Anemometri su, ovisno o primjeni, poznati kao termo-anemometri, anemometri sa propelerom ili mobilni vodootporni anemometri džepnog formata. Svi anemometri iz naše ponude omogućavaju mjerenje jačine vjetra i brzinu strujanja zraka. Ove rezultate moguće je djelomično (ovisno o modelu) pospremiti u memoriju. Idealni su za brzo i/ili trajno mjerenje. Za svako područje industrije, obrta ili hobi možete pronaći odgovarajući uređaj: ispitivanje klimatskih postrojenja, kontrola procesa, jedrenje itd. Za mjerne uređaje na raspolaganju su Vam ISO-certifikati i dodatni pribor. 

Ponuda >>

Luksometri

nudimo luksometre odnosno mjerače rasvjete za točno mjerenje izražene u jedinicama lux ili foot-candle. Neki modeli sadrže interni spremnik podataka. Luksometri omogućavaju mjerenje jakosti rasvjete uz istovremeno pohranjivanje mjernih vrijednosti. Kasnije ove vrijednosti možete prenijeti na računalo za daljnju analizu.
Uporaba luksometara zauzima sve veću važnost u svim područjima svakodnevnog života. Rasvjeta na radnom mjestu od iznimne je važnosti. Tako npr. proizvodi u trgovinama moraju biti osvijetljeni propisanom veličinom luxa kako bi se mušteriji ponudio najbolji optički utisak. To je samo jedna od brojnih namjena luksometara. Rukovanje i mjerenje rasvjete pomoću luksometara ne traži posebno podučavanje.

Ponuda >>

Meteorološke stanice

Nudimo veliki zbor meteoroloških stanica za mjerenje klimatskih parametara unutar i izvan stambenog prostora. Služe za mjerenje vlage, temperature, brzine vjetra i tlaka zraka. Nudimo ručne ili stolne meteorološke stanice, klimatske mjerače i mjerne pretvarače za primjenu u industriji. Neke mjerne stanice imaju mogućnost automatskog mjerenja razine rosišta ili je mogu izmjeriti kasnije i pohraniti podatke u računalo za daljnju analizu nakon mjerenja.

Meteorološke stanice važne su u industrijskim procesima, skladištima ili u privatnom sektoru kao npr. u stambenim prostorima kako bi se utvrdila unutarnja i vanjska klima i vlaga u zidovima.

Ponuda >>

Multiparametarski instrumenti

U ponudi imamo veliki broj instrumenata za mjerenje raznih klimatskih veličina. Ovdje možete pronaći uređaje koji istovremeno mjere više parametara. Primjer je uređaj DT-8820 koji mjeri intenzitet svjetlosti, razinu zvuka, temperaturu i relativnu vlagu zraka.

Ponuda >>

NaslovnaKategorijeLista željaRačun
Traži