Mjerači udaljenosti i niveliri

PROBUS nudi uređaje za utvrđivanje udaljenosti, duljine, nagiba itd. To su npr. laserski mjerači udaljenosti, građevinarski laseri, mjerni kotači i sl. Elektronski laserski mjerači mogu samostalno izračunavati površinu i volumen. Najčešća primjena mjerača je izmjeravanje u industriji, ali prije svega u građevinarstvu i arhitekturi. Laserski metri, kao npr. LM 50, džepnog su formata i robusne izvedbe. Ovisno od modela laserski metri imaju doseg od 30 do 200 m. Kod udaljenosti većih od 60 m preporučamo primjenu ciljne ploče. Laseri ovih uređaja ispunjavaju sva svojstva laserske klase II.

Cijela ponuda >>

Laserski metri

Nudimo uređaje za beskontaktno mjerenje udaljenosti pomoću lasera. Laserski metri vrlo precizno mjere udaljenost do vidljive laserske točke. Ove uređaje koriste inženjeri u industriji,  građevinarstvu, kao i stolari, krovopokrivači itd. Uređaji su jednostavni za rukovanje. Omogućavaju Vam da sami izmjerite udaljenosti, pohranite podatke i izračunate površinu, volumen ili visinu objekata. U ponudi također imamo i industrijske laserske metre za fiksnu ugradnju.

Ponuda >>

Mjerni kotači

U našoj ponudi možete pronaći mjerne kotače za mjerenje udaljenosti. Kotači su precizni uređaji s mehaničkim brojačem koji se vrti i unazad. Obujam kotača brušenjem je podešen na točnu mjeru. Time je osigurana visoka točnost mjerenja udaljenosti.

Ponuda >>

Rotacijski laseri

U trgovini možete pronaći rotacijske lasere u nekoliko varijanti. Jedan od njih je QL-40 uređaj za interijere; npr. za niveliranje spuštenih stropova. Rotacijski laser RL-350GL osnovni je model za profesionalce u građevinarstvu za unutarnju i vanjsku uporabu. Uz veliki domet, automatski rad i samonivelirajuće funkcije uz ovaj uređaj postoji mogućnost naručivanja daljinskog upravljača za udobno rukovanje. Jaka laserska zraka koja je jasno vidljiva i na većim udaljenostima te vrlo veliki domet odlike su ovog uređaja.
Za rotacijske lasere na raspolaganju Vam je široki izbor dodatnog pribora: detektor, daljinski upravljač, stativ, laserske naočale, reflektirajuće ploče i montažni pribor.

Ponuda >>

NaslovnaKategorijeLista željaRačun
Traži