Dinamometri / mjerači sile

Uređaji za mjerenje sile namijenjeni su profesionalcima u laboratorijima, industriji i raznim pogonima za proizvodnju. Ovdje se pored klasičnih mjerača sile (vlačne i tlačne sile) nalaze viseće i kranske vage pomoću kojih je također moguće utvrditi silu. Na raspolaganju Vam je široka ponuda dodatne opreme kao npr. ispitni stalak, vanjske ćelije raznih dimenzija i veličina itd. Većina uređaja sadrži sučelje i software za prijenos podataka na računalo.

Cijela ponuda >>

Dinamometri

U ponudi imamo dinamometre za laboratorije, mjerenja na terenu i za podučavanje. Dinamometri točnosti  ±0,3 % tereta sadrže područje tariranja od 20 % maksimalnog područja vaganja, a isporučujemo ih u jedinicama gram (g) i Newton (N). Pored mehaničkih mjerača snage nudimo i uređaje s digitalnim prikazom koji posjeduju sučelje i mogućnost naručivanja software-a za prijenos podataka na računalo.

Ponuda >>

Mjerači okretnog momenta

U PROBUS trgovini možete pronaći mjerače okretnog momenta za industriju.

Ponuda >>

Viseće i kranske vage

PROBUS trgovina u ponudi ima kranske vage za industriju. One sadrže veliki zaslon za očitavanje težine. Manji model kranske vage ima područje vaganja do 100 kg s osvijetljenim zaslonom. Kranske vage TKZ serije imaju područje vaganja do 20 t. Određene modele možemo isporučiti s daljinskim upravljačem i te su vage idealne za uporabu u teškim uvjetima. Faktor sigurnosti kod kranskih vaga iznosi minimalno 4 (četverostruko područje vaganja). Zaštita od preopterećenja počinje kod 400 % područja vaganja, a kod nekih modela čak 5 /500 %. Za kranske vage na raspolaganju su Vam punjači i rezervni akumulatori. Za sve modele postoji mogućnost isporuke s ISO kalibracijskim certifikatom.

Ponuda >>

NaslovnaKategorijeLista željaRačun
Traži