Temperatura / Termometri

U PROBUS trgovini pronaći ćete termometre za kontaktno i /ili beskontaktno mjerenje temperature u pogonima za proizvodnju i laboratorijima. Infracrveni mjerač temperature ScanTemp385 lagani je termometar za jednostavno rukovanje te ima crvenu zraku za točno ciljanje mjernog objekta. Infracrveni termometri pogodni su za mjerenja u  industriji i obrtima za održavanje i servisiranje u području grijanja, zračenja, klimatizacije, auto-servisa, za kontrolu električnih postrojenja, sklopivih ormara i sl. Također imamo i termometar za prehrambene proizvode DualtempPro. Malen je, lagan i vrlo jednostavan za rukovanje. Ovaj infracrveni termometar izrađen je prema HACCP standardu. Zato je DualtempPro na tržištu poznat i kao HACCP-termometar. Uz termometre isporučujemo odgovarajući pribor kao i površinske sonde, ubodne ili uronjive sonde. Osim toga nudimo i kombinirane mjerače temperature kao npr. termohigrometre ili mjerače klimatskih veličina. Ove uređaje možete primjenjivati u industriji, obrtu ili za razne hobije. Djelomično je moguće i pohranjivanje podataka pomoću data loggera ili direktnim prijenosom te arhiviranje i analiza podataka na računalo.

Cijela ponuda >>

Ambijentalni termometri

U trgovini možete pronaći termometre za primjenu u spremištima, radnim prostorima i sl. u raznim izvedbama: termometre sa tekućinom, bimetalne termometre i otporne termometre s digitalnim prikazom. Neki modeli sadrže dodatne funkcije kao što su bilježenje maksimalne i minimalne vrijednosti, kao i funkciju bilježenja temperature  (datalogger) u odabranom ciklusu npr. svakih 15 minuta. Često je uz temperaturu potrebno mjeriti i vlagu zraka tako da za tu svrhu preporučamo termohigrometre.

Ponuda >>

Infracrveni termometri

U našoj ponudi imamo infracrvene termometre. To su beskontaktni uređaji za mjerenje temperature. Prenosivi infracrveni termometri sadrže lasersku zraku za bolju orijentaciju i viziranje mjernog objekta. Beskontaktno mjerenje temperature koristi se gdje je potrebno brzo i točno izmjeriti temperaturu, kao i kod pokretnih objekata te objekata pod naponom ili teško dostupnih mjesta. Termometri mjere površinsku temperaturu slijedeće vidljive površine, pomoću specijalnih modela i kroz staklo. Neki modeli sadrže nepromjenjiv faktor toplotnog zračenja, dok je kod drugih ovaj faktor podesiv ovisno o materijalu mjernog objekta (papir, drvo, metal…). Ako želite mjeriti glatko polirane metalne površine, npr. cilindrične površine, ove uređaje možete koristiti samo za nadgledanje smjera razvoja temperature. Mjerenje apsolutne temperature ovakvih površina pomoću infracrvenih termometara nije moguće.

Ponuda >>

Kontaktni termometri

U trgovini možete pronaći uređaje za mjerenje temperature u pogonima za proizvodnju i laboratorijima. Možete ih koristiti za kontaktno i/ili beskontaktno mjerenje temperature. Infracrveni termometar pogodan je za mjerenje u industriji i obrtima za održavanje i servis kao npr. u područjima  grijanja, zračenja, klimatizacije, auto-servisa, za kontrolu elekričnih postrojenja i sklopnih ormara i sl.

Ističemo i termometar za prehrambene artikle DualtempPro. Mali, lagan i vrlo jednostavan za rukovanje. Ovaj infracrveni termometar izrađen je prema HACCP standardu. Zbog čega je na tržištu DualtempPro poznat i kao HACCP termometar. Uređaje isporučujemo unaprijed kalibrirane. Gotovo svi uređaji mogu biti rekalibrirani i opremljeni sa ISO-certifikatom (laboratorijska kalibracija, umjernica i certifikat).

Ponuda >>

Osjetnici temperature

Imamo razne senzore za temperaturu. Između ostalog nudimo Vam standardne senzore: površinske, ubodne, za tekućine i specijalne senzore za naljepljivanje – za folije, uvrtanje, fleksibilne senzore itd. Obratite pažnju na kombinacije materijala i mjerna područja temperaturnih senzora. Pomoću ovih senzora možete ispitivati i mjeriti temperaturu u svim industrijskim procesima, na raznim strojevima i u postrojenjima.

Cijela ponuda >>

Osjetnici Pt100 / Pt1000 >>

Senzori tip K (NiCrNi) >>

Specijalni osjetnici >>

Termometri za bazene

U ponudi imamo termometre za bazene, kupke, pool i sl. u raznim izvedbama: termometre sa displayem, bimetalne termometre i metorološke stanice sa dodatnim prikazom temperature vode u bazenima. 

Ponuda >>

Termometri za HACCP

Termometri za primjenu u HACCP sustavu nude, kako prerađivačima prehrambenih artikala tako i serviserima i inspektorima u prehrambenoj industriji, jednostavnu i efektivnu metodu utvrđivanja je li određena temperatura unutar HACCP standarda. Infracrveni termometri nude brzu i preciznu kontrolu površinske temperature bez rizika od kontaminacije. Kontaktni termometri sa ubodnom sondom, tzv. ubodni termometri, nude mogućnost mjerenja temperture zraka u skladištnom prostoru, kao i unutar hladnjaka i komora za zamrzivanje. Također mjere temperaturu unutar samog mjernog objekta, npr. unutar mesnih i mliječnih proizvoda. Neki modeli u opsegu isporuke već sadrže certifikat prema HACCP sustavu dok ostale digitalne termometre možemo, po potrebi i narudžbi korisnika, također isporučiti sa certifikatom prema HACCP sustavu.

Ponuda >>

Termometri za hladnjake

U PROBUS trgovini možete pronaći termometre za hladnjake, zamrzivače, vitrine i sl. u raznim izvedbama: termometre sa tekućinom, bimetalne termometre i otporne termometre sa digitalnim prikazom. Neki modeli sadrže dodatne funkcije poput bilježenja maksimalne i minimalne vrijednosti, kao i funkciju bilježenja temperature  (datalogger) u odabranom ciklusu, npr. svakih 15 minuta.

Ponuda >>

Termovizijske kamere

Nudimo termovizijske kamere za profesionalce na terenu, sigurnost, nazdor i instalaciju uređaja. Termovizijske kamere unaprijeđuju poznavanje infracrvenog mjerenja. Modeli koje Vam nudimo manji su, praktičniji i lakši za rukovanje. Modeli iz PCE-TC serije uređaji su nove generacije termovizijskih kamera i nije Vam potrebno nikakvo predznanje kako bi ih koristili. Osim u industrijskom održavanju termovizijske kamere mogu koristiti i gragevinari i arhitekti. Njima možete nadgledati svu proizvodnu opremu, ali i cjelokupno električno napajanje. Ove kamere su beskontaktni uređaji sposobni za brzo i točno skeniranje i određivanje razdjeljivanja temperature čitavih površina elektičnih uređaja i opreme. Pomoću ovih uređaja najlakše i najbrže možete detektirati vlagu u zgradama i električne probleme poput gubitka energije. Termovizijske kamere pokazuju točan izvor problema kako bi inspektori što lakše i brže uočili problematična područja gdje dolazi do gubitka energije. Naše termovizijske kamere omiljene su među građevinskim stručnjacima za brzu, točnu i pouzdanu dijagnostiku svih građevinskih problema.

Ponuda >>

Ubodni termometri

PROBUS trgovina u ponudi ima ubodne termometre za mjerenje u HACCP sustavu. Ubodni termometri mogu imati integriranu ili vanjsku sondu na kablu duljine jednog metra. Također nudimo i kombinirani termometar sa infracrvenim senzorom za beskontaktno mjerenje temperature i ubodnom sondom za kontaktno mjerenje temperature. Neki modeli u opsegu isporuke već sadrže certifikat prema HACCP sustavu dok ostale digitalne ubodne termometre možemo, po potrebi i narudžbi korisnika,  također isporučiti sa certifikatom prema HACCP sustavu.

Ponuda >>

NaslovnaKategorijeLista željaRačun
Traži