Mjerna tehnika za tlak – tlakomjeri, manometri

PROBUS trgovina u ponudi ima uređaje za mjerenje tlaka u plinovitim ili tekućim medijima, na konstrukcijama ili u postrojenjima. Uređaji se odlikuju preciznošću i vrhunskim svojstvima. Među tlakomjerima naći ćete modele koji imaju mogućnost snimanja podataka (data loggeri) i jednostavni prijenos podataka na računalo. Mjerači tlaka idealni su za uporabu u industriji, servisima i laboratorijima.

Cijela ponuda >>

Barometri

U našoj ponudi imamo instrumente za mjerenje apsolutnog tlaka, diferencijskog tlaka naspram atmosfere i vakuma. Neki od ovih uređaja sadrže integrirani spremnik podataka za do 750 mjernih vrijednosti, sučelje i analogni izlaz od 0 do 1 Volta. Atmosferski tlak, zvan barometarski tlak, je težina zraka (atmosfere) uzrokovana silom teže. Na razini mora on iznosi 1013,25 mbar (millibara). Kombinirani uređaji termo-hygro-barometri poznati su i pod imenom klimatski uređaji. Osim barometarskog tlaka ovim uređajima možete mjeriti temperaturu i relativnu vlagu zraka.

Ponuda >>

Manometri

U našoj trgovini možete pronaći nekoliko digitalnih manometara za mjerenje tlaka, podtlaka ili diferencijskog tlaka (delta p). Ponuda sadrži razne manometre za zrak i tekućine. Procesorski vođeni digitalni manometri nude vrlo visoku rezoluciju, djelomično i do 0,1 millibara. Mobilni uređaji prikazuju čak do 11 mjernih veličina (jedinica), među ostalim PSI, mbar, cm vodenog stupca, mm vodenog stupca, Torr, Pascal itd. Broj raspoloživih mjernih područja je velik. Za svaku primjenu možete pronaći optimalan digitalni manometar.

Preporučamo uređaje sa internim spremnikom podataka i USB (RS-232)-sučeljem. S njima na terenu možete izmjeriti tlak na strojevima ili u raznim postrojenjima i kasnije na računalu analizirati, ispisati i arhivirati podatke. Svi uređaji kalibrirani su u proizvodnji i ukoliko želite možemo ih isporučiti s EN ISO-certifikatom.

Ponuda >>

NaslovnaKategorijeLista željaRačun
Traži